Ad Bouman B.V.

Sinds 1980 is Ad Bouman B.V. actief als totaalinstallateur. Wij bieden zowel maatwerk als totaaloplossingen aan op het gebied van elektro, installatie, afbouw en verlichting. Ad Bouman B.V. kan een verbouwing vanaf de sloop tot en met de oplevering verzorgen.

Ad Bouman B.V. verleent professionele ondersteuning aan bedrijven, particulieren en retailers. Op een adequate, snelle en prijstechnische concurrerende manier voeren we in heel Nederland en daarbuiten projecten uit van uiteenlopende omvang.

Onze aanpak

Ad Bouman B.V. zorgt ervoor dat de installatie en afbouw, in de juiste volgorde, professioneel en snel wordt uitgevoerd. Tijdens dit proces heeft u slechts te maken met één aanspreekpunt: Ad Bouman B.V. Door deze efficiënte werkwijze minimaliseren we de bouw- en doorlooptijd van het project, zodat u in no time weer in bedrijf bent of in bedrijf blijft.

Ad Bouman B.V. werkt met een vakkundig projectteam dat bestaat uit alle benodigde expertises. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten geheel te ontzorgen.

Ad Bouman B.V. is onderdeel van SPIE Nederland B.V.

Later dit jaar wordt Ad Bouman B.V. juridisch gefuseerd en gaan wij verder onder de naam SPIE Nederland B.V. Vanuit de business unit Retail kunnen wij u optimaal bedienen met alle producten en diensten van SPIE Nederland voor de Retail branche. Wilt u hier meer over weten? Neem dan alvast een kijkje op onze webpagina van SPIE Nederland.